Houston er den største byen i Texas, den fjerde største byen i USA og en verdensmetropol. Her finner du noe for enhver smak, iblandet southern hospitality – sørstatsvennlighet.

Ting å gjøre i Houston

Er man i en ny by bør stedets museum besøkes. Du får et flott innblikk i byens historie, og kanskje en god forståelse for hvorfor byen er slik den er. I Houston kan du besøke mange museer, men Houston Museum of Natural Science tilbyr både lokal historie, planetarium og spesialutstillinger om mumier, dinosaurer eller gladiatorer. Sjekk deres hjemmeside for å finne den aktuelle utstillingen for din reise. Perfekt for reisende med barn!

The Music Box Theatre er plassen å besøke om du elsker kabaret, og hvem gjør ikke det! Dette prisvinnende teateret tilbyr komedie og live underholdning mens du tar deg en drink. To ganger i året settes det opp show med base i populærmusikken fra de siste tiår. Verdt et besøk!

Cockrell Butterfly Center er et sommerfuglreservat som tilbyr både underholdning og opplysning for hele familien. Se levende sommerfugler i sitt rette element, bygd opp rundt en enorm innendørs foss. Et spektakulært syn og en likeså opplevelse.

Hvor skal man bo?

Houston har et godt overnattingstilbud, og man kan velge blant luksushotell midt i sentrum, eller leie seg inn på et rimeligere Bed & Breakfast i mer stille områder. Her er noe for alle typer lommebøker og interesser. Hotell med spa og fullpensjon? Familierom med frokost? Utsikt og kvitrende fugler i romantisk omgivelser? Houston har alt. Vær ute i god tid med din bestilling for gode tilbud.

Hvor kan man spise?

Som med overnattingstilbudet vil du også finne et vell av mattilbud i Houston. Er du en kjøttelsker vil en kveld på Chama Gaucha Brazilian Steakhouse være perfekt for deg. Her blir lekre kjøttretter servert deg etter ditt ønske, med tilbehør fra buffet, og passende vin fra vinkjeller. Det er fine dining, så pass på å kle deg deretter.

Er du derimot på utkikk etter et raskt, men deilig, måltid som ikke skraper lommeboka, kan et besøk til Frank’s Pizza bli minnerikt. Åpent til sent, stedet har effektivitet og smak som sin spesialitet. Velg mellom en hel pizza eller bare et stykke, og god drikke til får man også kjøpt – med og uten alkohol. Spisestedet leverer også til utvalgte hoteller.

City Pass

Ta deg en tur rundt i Houston og titt på byen. Du vil ikke bli skuffet. Hva med å kjøpe et Houston City Pass? Med et slikt pass får du rabatt på inngangen til fem av byens topp severdigheter – mer for pengene, mer for hjertet.